Backup - Kvalificeret IT support

IT Care
______________
Simpelt & Sikkert
Gå til indhold

Backup

Backup af data eller sikkerhedskopiering af sine data går ud på at sikre sine vigtige data/billeder mod at gå tabt, i forbindelse med en defekt harddisk, nedbrud af PC eller virus. Der findes mange muligheder i dag for at tage backup.

Remote Backup (online Backup)
Ekstern Harddisk
NAS Server
CD rom

Der er fordel og ulemper ved dem alle. Det er vigtigt, når man snakker backup, at man forholder sig til skaden, det er bare et spørgsmål om, hvornår og hvor galt det går. Den bedste måde man kan forholde sig til det på, er at stille sig selv det spørgsmål "hvis min pc gik ned i dag, hvilke data/billeder kan jeg ikke undvære/genskabe". Man vil blive overrasket over, hvor meget at ens data/billeder i virkeligheden betyder.

Det kan være feriebillederne, bryllupsbillederne, regnskabsfiler, budgetter eller noget helt andet. I sidste ende betyder det alt i alt, store gener eller sorg over de tabte data/billeder.

Når det nu er blevet så let at undgå de gener og sorger, så lad os få en uforpligtende snak i stedet for at udskyde det og overbevise dig selv om at det ikke kan ske for dig. Jeg er behjælpelig med at rådgive dig om hvilken backup løsning, der er mest hensigstmæssigt lige for dig. Det kan være, at det skal ske automatisk, da du ellers vil glemme det. Backuppen skal ligge ude på nettet i tilfælde af, at du fik indbrud eller brand. Vi finder sammen ud af hvilken løsninger, der passer til netop dit behov og budget.

Jeg er også behjælpelig med at installere/opsætte den valgte løsning, så du kan være rolig og sikker på, at du nu har backup af dine ønskede data/billeder i tilfælde af, at uheldet kommer.

IT Care tilbyder nu Remote Backup
. Ring til IT Care og hør hvad en løsning til netop dig vil koste.


Tilbage

Backup
IT Care
Stærmosevej 20, 5250 Odense SV
Mobil: 3074 9394|Mail: info@itcv.dk
CVR: 34906920
Følg os på
Tilbage til indhold