Care Undervisning - Kvalificeret IT support

IT Care
______________
Simpelt & Sikkert
Gå til indhold

PC Undervisning

Vores hverdag bliver mere digital, og der bliver sat støre krav til vores evner til at benytte en PC. Det kan være skræmmende for mange, som ikke er vant til at benytte en pc eller kun har prøvet det få gange. Derfor tilbyder jeg nu eneundervisning indenfor forskellige områder. Det er dig, der bestemmer, hvad du gerne vil lære mere om, og undervisningen foregår på dine vilkår og dit tempo. Der findes ingen "dumme" spørgsmål, for så har jeg ikke gjort mit arbejde godt nok. Alle spørgsmål bliver besvaret og gerne flere gange.

Jeg tilbyder undervisning indenfor følgende områder:

Computerens basale funktion:
Her lærer du at bruge din computer. Hvordan tænder jeg min pc, hvordan bruger jeg en mus og et tastatur. Hvordan finder jeg de programmer, jeg skal bruge.


Office-pakken:
Ønsker du mere viden i Word, Excel, PowerPoint eller Outlook/Windows mail, så er jeg gerne behjælpelig med at undervise dig.
  • I word har jeg erfaring i opsætning af skabeloner, rapporter, kataloger m.m. Her lærer du, hvordan du skriver et brev i word. Hvordan du gemmer det, og hvordan du finder det igen. Du lærer, hvordan du ændrer skrifttype samt skriftstørrelse og du lærer, hvordan man sætter billeder ind samt andre funktion.
  • I Excel har jeg erfaring i udarbejdelse af formler, skabeloner, budgetark m.m.
  • I PowerPoint har jeg erfaring i at udarbejde professionelle diasshow til fremlægning internt eller som salgsmateriale.
  • I Outlook/Windows mail har jeg erfaring i signatur, kalender, import/eksport af kontakter. Her lærer du, hvordan du sender, modtager mail. Du lærer, hvordan du kan sende mail til flere på en gang. Du lærer, hvordan man gemmer mail i mapper, og hvordan man finder dem igen. Du lærer, hvordan du sletter en mail eller flere på en gang. Du lærer, hvordan man vedhæfter et billede eller et brev til en mail.

Internettet:
Her lærer du, hvordan man søger på internettet og hvordan du bruger dit nemID samt digital postkasse til banken eller kommunen.

Print/Scan:
Her lærer du, hvordan man udskriver eller scanner et brev eller billede.


Iphone/Ipad:
Har du anskaffet en Iphone eller en Ipad ligesom mange andre, men ikke helt har tid til at sætte den op til at benytte din e-mail eller kalender, så er jeg gerne behjælpelig med at sætte den op samt sætte den op til din foretrukne pc. Yderligere er jeg gerne behjælpelig med undervisning i at benytte Iphonen/Ipaden, hvis dette er et ønske.


IT Care
Stærmosevej 20, 5250 Odense SV
Mobil: 3074 9394|Mail: info@itcv.dk
CVR: 34906920
Følg os på
Tilbage til indhold