PC Service - Kvalificeret IT support

IT Care
______________
Simpelt & Sikkert
Gå til indhold
Vejledning og indkøb
Er dit krav til computeren blevet større, og er du på udkik efter en ny eller ny printer, digitalkamera eller nye programmer til computeren? Overlad trygt dette til mig. Dette gøres selvfølgelig efter en dialog, hvor vi sammen finder ud af, hvad dit behov er, så vi kan finde den bedste og mest optimale løsning, både ydelsesmæssigt og økonomisk set.

Du bliver vejledt i, hvad der er bedst i din situation, da ikke to situationer er ens. Herefter undersøger jeg markedet for at finde det billigste indenfor det niveau og budget, vi har aftalt. Jeg vender tilbage med et tilbud, og hvis dette godkendes, har du mulighed for, at jeg bestiller, leverer og installerer. Selvfølgelig aftaler vi en fast pris.
pc service

Reparation af pc

Er din gamle computer gået i stykker, så er jeg behjælpelig med at fejlfinde problemet. Der kan være tale om en komponent i computeren, der bare skal skiftes eller det kan være en virus eller et problem med et program i Windows, der medfører, at computeren ikke vil fungere.


Du vil få råd og vejledning og min ekspertise om, hvorvidt computeren skal repareres eller om der skal købes en ny. Hvad der er bedst for dig, kan jeg kun vejlede dig om, du skal selv tage beslutningen i sidste ende. Når du har besluttet dig, laver vi aftaler om, hvad der videre skal ske.


Tilbage

IT Care
Stærmosevej 20, 5250 Odense SV
Mobil: 3074 9394|Mail: info@itcv.dk
CVR: 34906920
Følg os på
Tilbage til indhold