Profil - Kvalificeret IT support

IT Care
______________
Simpelt & Sikkert
Gå til indhold
Profil

IT Care er et netværksbaseret IT-firma, der hjælper mindre virksomheder og private. At vi er netværksbaseret betyder, at vi sammensætter lige nøjagtig det hold, der skal til at løse en given opgave.
Firmaet drives af Palle Thomsen, der også er omdrejningspunktet i alle opgaver, vi løser. Opgaverne spænder fra rådgivning og undervisning over back up og antivirus til implementering af ny hardware og software. Vi kan løse alt fra den mindste opdatering til daglig drift af al jeres IT. Det handler om jeres behov.

Vi er først og fremmest ærlige og uvildige. Det betyder, at du får den rigtige rådgivning i forhold til dine behov. Det betyder også, at vi ikke har økonomiske interesser i bestemte mærker eller produkter. Og så betyder det, at vi kender vores begrænsninger. Derfor påtager vi os aldrig opgaver, vi ikke kan løse. Til gengæld samarbejder vi med specialister, som vi i de tilfælde henviser til. Vi sætter en ære i stor tilgængelighed, fordi vi ved, at IT-problemer og driftsmæssige pauser kan have store omkostninger. Med IT Care som jeres eksterne IT-afdeling er jeres IT i sikre, professionelle hænder.
Hvad kan vi gøre for dig:
Sikkerhed    

Rådgivning  

Prise             Jeg glæder mig til at servicere dig!
Med Venlig Hilsen
Palle Thomsen
IT Care
Stærmosevej 20, 5250 Odense SV
Mobil: 3074 9394|Mail: info@itcv.dk
CVR: 34906920
Følg os på
Tilbage til indhold